onsdag 24 juli 2019

 Klimatförändringen? Orsakad av Människor? 

 Det spelar ingen roll vem/vad som har orsakat klimatförändringarna. Det är ändå ett faktum att de pågår. Och det får konsekvenser. Frågan som inga politiker vill diskutera är: Vilka åtgärder behöver vidtas för att inte vår civilisation skall gå under?
 Kolla programmet och vakna upp! Det hjälper inte att blunda för problemet. Det hjälper inte att le och vara glad bara för att det skulle kunna vara värre. För det kommer att bli värre. Och det underliggande problemet som våra politiker absolut inte ens vill prata om är den globala befolkningsökningen. Det problemet är helt tabu!

 Vad händer när klimatförändringarna bidrar till ekonomisk och politisk instabilitet? När vattenbrist blir en katalysator för konflikt och klimatförändringarna samverkar med socialt uppror och terrorism? Forskare och försvarsexperter  har synat sambanden mellan de effekter klimatets förändringar har i stora delar av världen och uppkomsten av social oro, terror och stater i förfall. Där konsekvenserna framtvingar migration i stor skala över hela jordklotet. 

På SvTPlay går programmet Klimatets Våldsamma Konsekvenser. Det är tillgängligt till 31 mars 2021. Det talas Engelska med svensk text.



Todde



och

och om du vill bidra till skapandet av en bättre civilisation, kolla:



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar